Ne propustite posljednji Good Vibrations u 2016.

Piše
Kristina Jelić

Dec 12, 2016

Posljednji Good Vibrations u 2016. koji će se održati u srijedu, 14. prosinca, donosi tulum u indie, alt rock i funk štimungu uz Achromatic Attic, Dementronomes, Lika Kolorado i Amplified. 

Achromatic Attic će u srijedu, 14. prosinca, službeno predstaviti svoj novi EP, Dementronomesi promoviraju nedavno objavljeni Žurkadelik, Lika Kolorado prezentirat će svoj obećavajući dosadašnji rad na jednom od svojih prvih koncerata uopće, a međunarodni začin večeri u Vintage Industrial Bar donosi švedski rock trojac Amplified. Nakon bendova DJ Kneža  će zaključiti tulum Kings Of Leon vs RHCP slušaonicom.

Achromatic Attic će u Vintage Industrial Baru promovirati svoje posljednje izdanje. Bend iza sebe ima turneju po Njemačkoj, nastupe u Engleskoj, Austriji te na INmusicu, a otvarali su za Manu Chao. Muzika koju sviraju insprirana je brojnim žanrovima i bendovima te bi se mogla opisati kao alt-garage rock. U listopadu ove godine objavili su treći i posljednji EP najavljivane trilogije. EP pod nazivom Can You Dig It najavili su i spotovima za pjesme It’s Been A While i Dig it.

DemeNtronomes  čine jednu neobičnu osmorku koja se oboružala saksofonima, trombonima, gitarama na električnu struju, samopogonjenim glasnicama i bubnjevima koji bi podgrijali čorbu čak i sjeverno od Zida, našli su svoju sreću u vlastitoj verziji fanka, soula…

Amplified  je žestoki švedski rock trio. Ističu se visokom energijom i vuku vas da skačete i plešete istovremeno. Osnovani su 2012., do sada su izdali dva EP-a i tri singla, a pjesme im se već puštaju na radio stanicama s obje strane Atlantika. Njihov najnoviji singl Always Telll bilježi jako dobre brojke na Youtubeu.

Lika Kolorado je novi indie rock bend na sceni. Filipu (vokal) i Vanji (gitara) (DIDS, Luft) u jesen 2015. na basu se pridružuje Ana (Rock Flock, Bleeding on Wednesday, Billy Dove), a Pavle (Malady Lane, And The Kid) dolazi na mjesto bubnjara nakon izlaska prvog singla Kralj u lipnju 2016. Trenutno rade na albumu prvijencu, a u međuvremenu su im izašla dva singla Kralj i Smiješ zaurlat za koji je snimljen i spot.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu, a na dan će koštati 35 kuna.

Komentari