Flesh i Overpower uz beogradski bend Prisoner u Vrtoglavici

Piše
Kristina Jelić

Feb 15, 2017

Zagrebački metal bendovi Flesh i Overpower, uz beogradski bend Prisoner, gostuju u beogradskom klubu Vrtoglavica u subotu, 18. veljače. Nakon bendova, za glazbu je zadužen zagrebački DJ Nero koji će puštati sve velike metal hitove.

Love CatZ je najstariji program kluba Vrtoglavica i u kontinuitetu traje pod raznim imenima već preko 7 godina. U pitanju je muzički spoj Gothica i Gothic Rocka i elektronske muzike (EBM, Future Pop, Electro Pop) u najširem mogućem smislu, s vrlo čestim uplivima u komercijalne vode (Depeche Mode, David Bowie, The Cure) koje nisu direktno Gothic.

Prisoner (speed/thrash metal – Beograd)

Bend je nastao 2011. godine pod imenom Grob. Tijekom 2014. sastavljan je materijal za debi album See the Scars, koji je ugledao svijetlo dana pod okriljem izdavačke kuće Slaney Records 2015., a prvi spot benda, za pjesmu The Beast in the Mirror objavljen je iste godine.

Flesh (heavy metal – Zagreb)

Flesh su heavy metal trio iz Zagreba koji vas tjera da poludite! Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje. Godine 2014. objavili su album prvijenac Flesh. Novinari o njima pišu da su dokaz kako heavy metal i dalje živi na našim prostorima, budući da ih odlikuju brutalni riffovi i solaže, pjevač zavidnih vokalnih sposobnosti te bubnjar koji razvaljuje bubanj.

Overpower (groove/thrash metal – Zagreb)

Vratobolno-poskočni metal band iz Zagreba! 2014. objavljuju album prvijenac Greatness Within koji su odlično prihvatili domaći i strani slušatelji. U novije vrijeme postava banda se izmijenila gdje je gitarist preuzeo frontmansku palicu, a pridružila im se još jedna gitara. Trenutno rade na novom materijalu od čega neke pjesme izvode uživo.

Cijena upada iznosi 200 dinara, a početak koncerta je najavljen za 22 sata.

Detaljnije na Facebooku.

Komentari