Oridano Gypsy Jazz i F O R u subotu će zagrijati Sax

Piše
Kristina Jelić

Jan 25, 2017

Zadnja siječanjska subota u Saxu rezervirana je za dva sjajna zagrebačka benda – Oridano Gypsy Jazz Band i F O R, stoga dođite 28. siječnja u Sax i uživajte u odličnoj glazbi, atmosferi i ambijentu.

Oridano Gypsy Jazz Band je jazz/swing bend iz Zagreba koji djeluje u sastavu Orjen Riđanović (lead gitara), Aldo Fosko (klarinet/piano), Gustav Barisin (kontrabas) i Milivoj Majdak (ritam gitara). Iza sebe imaju tri albuma Oridano (2013), Swing 14 (2014) i Hot Club of Croatia (2016). Bend je osnovan u proljeće 2010. nakon jazz radionice u Grožnjanu.

F O R je americana/progressive acoustic rock četvorka iz Zagreba u sastavu Tomislav Malagurski (akustična gitara, lead vokal), Slaven Špoljarić (brahms gitara, električna gitara, klavijature, prateći vokal), Miodrag Prelec (bas, prateći vokal) i Frano Homen (bubanj). Vlasnici su izvrsnog albuma prvijenca The Sun. Will. Shine. kojeg su službeno koncertno promovirali u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Također su nastupili kao predgrupa Pips, Chips & Videoclipsima na predzadnjem izdanju Gričevanja te na posljednjem izdanju Tabor Film Festivala.  U pripremi im je drugi studijski album.

Pozitivne vibre grupe FOR

Cijena karte je 25 kuna, a moći će se kupiti isključivo na dan koncerta na blagajni kluba.

Komentari