Otvorene prijave za How to fail good radionicu

Piše
Dijana Šimunić

Oct 19, 2016

Kinoklub Zagreb organizira radionicu How to fail good. Poželjno je da polaznici mogu samostalno snimati i montirati te da su barem donekle već upoznati s klasičnim procesom nastanka filma.

Otvorene su prijave za novu radionicu u Kinoklubu Zagreb How to fail good. Radionica je namijenjena starijima od 18 godina koji se amaterski ili profesionalno bave filmskom industrijom. Poželjno je da polaznici mogu samostalno snimati i montirati te da su već upoznati s klasičnim procesom nastanka filma.

Radionica je besplatna, održava se dva puta tjedno, a sveukupno će trajati tri tjedna. Početak radionice je 24. listopada, a prijave traju do 21. listopada.

O radionici

Istraživanje ideje da umjetnost proizlazi iz ograničenja te njeno suprotstavljanje ideji da umjetnost nastaje samo unutar i iz područja slobode jest ono što je srž zadataka i vježbi koji čine ovu radionicu. Fokus radionice stavljen je na sam proces istraživanja, traženja, pokušaja, pogreške i novih mogućnosti. Upravo zbog toga, od polaznika se očekuje da budu otvoreni za interakciju, igru i nepredvidljivost.

Sve dodatne informacije možete pronaći na Facebooku.

Komentari