Pokaži svoju kreativnost na maratonu Give A Hack!

Piše
Dijana Šimunić

Nov 15, 2016

Dizajneri, fotografi, komunikacijski eksperti, video čarobnjaci ili strastveni kreativci… Svi su pozvani na maraton Give A Hack!

Sve do kraja mjeseca traju prijave za kreativni maraton Give A Hack. Događanje koje će okupiti mnoge kreativce i aktiviste s motivacijom za stvaranje društveno-korisnih kampanja održat će se 10. i 11. prosinca u Zagrebu.

Najbolja kreativna rješenja

Kreativci i aktivisti bit će povezani u timove. Zajedno će intenzivno raditi jedan vikend kako bi osmislili kreativni sadržaj kampanje za odabrane društveno korisne projekte. Na kraju Give A Hack vikenda, ocjenjivački žiri i publika nagradit će najbolja kreativna rješenja, dok će neprofitne organizacije i civilne inicijative s događaja otići s besplatnim sadržajem kampanje spremnim za korištenje.

Zašto Give A Hack?

58122829ec261c00108052b8_give-a-hack-web-logo1Aktivisti iz nevladinih udruga i civilnih inicijativa mijenjaju svijet na bolje. No, njihove priče i rad često ostaju nevidljivi. Kreativci su svakodnevno u prilici utjecati na mišljenje javnosti. Ipak, rjeđe su u mogućnosti koristiti svoja znanja i vještine za ostvarivanje društvenih promjena. Give A Hack povezuje kreativne i aktivističke umove s ciljem stvaranja društveno korisnih kampanja koje su vidljive, učinkovite i prepoznatljive.

Dijelit će se i nagrade!

Svi odabrani aktivisti bit će nagrađeni besplatnom kampanjom osmišljenom tijekom samog događaja, a prvonagrađeni tim osvaja i besplatan tisak promotivnih plakata i zakup plakatnih površina. Kreativci će dodatno dobiti poklon bon te uzbudljiv let balonom iznad Zagreba i Hrvatskog zagorja.

Tko se može prijaviti?

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem prijavnice na službenoj stranici. Traži se sveukupno 20 kreativaca i 10 aktivista s društveno-korisnim projektima. Prijave traju do kraja studenoga.

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim web stranicama.

Komentari