Otputuj u Japan na stručno usavršavanje

Piše
Iva Bucić

Dec 10, 2016

Japansko ministarstvo obrazovanja otvorilo je natječaj za jednogodišnju stipendiju za stručno usavršavanje, a za prijavu imaš vremena do kraja veljače.

S preddiplomskog studija japanskog jezika ili kulture imaš priliku otputovati na drugi kraj svijeta i na japanskom sveučilištu provesti godinu dana s minimalno 117 tisuća jena stipendije mjesečno. Natječaj je otvoren za kandidate rođene u razdoblju od 2. travnja 1985. do 1. travnja 1997. godine, a od papira ti treba prijavnica i dodatak prijavnici koji se nalaze na ovom linku, kao i liječničko uvjerenje, a trebaš priložiti i pismo preporuke, svoju fotku, prijepis ocjena i potvrdu s faksa.

Prijavnu dokumentaciju trebaš predati najkasnije do 27. veljače u japanskom veleposlanstvu, na adresi Boškovićeva 2 u Zagrebu. Sve kandidate nakon toga čeka pismeni ispit iz japanskog jezika i zatim intervju pred komisijom. Najuspješniji kandidat predložit će se MEXT-u (japanskom Ministarstvu obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije) za dodjelu stipendije.

Više informacija potražite na ovoj adresi

Komentari