Career Speed Dating na FER-u

Piše
Dijana Šimunić

Dec 11, 2016

Stalno odlaziš na razgovore za posao, ali svejedno ništa? Dosta ti je žicanja staraca za džeparac? Onda je Career Speed Dating prava stvar za tebe…

Dođi 15. prosinca na Fakultet elektronike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu na Career Speed Dating – događaj koji je zamišljen kao spoj klasičnog razgovora za posao i speed datinga u organizaciji eSTUDENTa, FER-a i Centra karijera. Ovo je prvi put da je FER domaćin ovakve vrste intervjua i upoznavanja studenata s poslodavcima.

Zahvaljujući ovom zanimljivom konceptu komunikacije s potencijalnim budućim poslodavcima, i ti i poslodavac dobit ćete priliku pitati sve što vas zanima, i to u samo osam minuta. Prvih pet minuta studenti će dobiti priliku da se pokažu u najboljem svjetlu dok će ih za to vrijeme poslodavavci ispitivati, a iduće tri minute studenti će moći pitati poslodavca sve vezano uz određeni posao ili tvrtku.

Kako se prijaviti?

Potencijalna poduzeća s kojima želiš razgovarati biraš već prilikom prijave, a od svakog poslodavca s kojim razgovaraš dobit ćeš povratnu informaciju kako bi idući put znao što treba popraviti.

Sudjelovanje na eventu besplatno je za sve studente, ali je broj polaznika ograničen pa je potrebno prijaviti se putem prijavnice.

Komentari