Prijavi se na case study natjecanje Realizator 2016

Piše
Iva Bucić

Oct 19, 2016

Ako želiš razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada, prijavi se na Realizator 2016, prvo riječko sveučilišno case study natjecanje.

Radit ćeš na stvarnim poslovnim slučajevima i razvijati najbolja rješenja za poduzeće iz turističkog, tehničkog ili zdravstvenog sektora, a uvjet za prijavu je da imaš indeks riječkog sveučilišta. Poslovni slučajevi Realizatora 2016 su Projekt razvoja i promocije privezišta Hotela Navis (Villa Kapetanović d.o.o.), Usluge za otvoreno tržište (Klinički bolnički centar Rijeka) te Pametan dom (Smart home) za svakoga (Alarm automatika d.o.o.).

Osim natjecateljskog djela, Realizator 2016 donosi radionice prezentacijskih vještina i generiranja ideja te pitching event, na kojemu će natjecatelji prezentirati svoja rješenje pred stručnim žirijem u samo par minuta. Pobjednička rješenja čeka novčana i popratne nagrade na svečanoj dodjeli.

Uvodno predstavljanje poduzeća i poslovnih slučajeva zakazano je za 27. listopada u 17 sati u Znanstveno tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci, a trajanje cjelokupnog projekta predviđeno je od 12. listopada do sredine prosinca. Organizaciju potpisuje Zaklada Sveučilišta u Rijeci, a projekt su organizirali u okviru Riječke ideje, inicijative povezivanja različitih aktera s ciljem razvoja lokalne zajednice.

Prijavi se na case study natjecanje do 30. listopada na ovoj adresi.

Više informacija potraži ovdje.

Komentari