Prijavi se na natječaj i zasviraj na Tabor Film Festu

Piše
Kristina Jelić

Jun 01, 2016

Svi zainteresirani bendovi koji žele zasvirati na Tabor Film Festivalu, mogu se prijaviti na natječaj do 10. lipnja te uz malo truda i sreće izboriti se za nastup u prekrasnom ambijentu i akustici dvorca Veliki Tabor.

Četrnaesto izdanje Tabor Film Festivala koje će se održati od 7. do 10. srpnja uz bogati filmski program, nudi i vrhunski glazbeni lineup: Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Repetitor, Kries, Naxatras, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR i Breakdown.

Uvjeti natječaja:

Na natječaj se mogu prijaviti isključivo bendovi iz Hrvatske koji imaju 40 i više minuta autorskog materijala. Prijave moraju sadržavati youtube i facebook linkove, a soundcloud i bandcamp su također dobrodošli. Obavezna je i kratka biografija benda u 5 do 8 rečenica te osobni kontakt predstavnika benda. Prijaviti se možete na adresu natjecaj.tff@gmail.com.

Glazbeni žiri TFF-a izabrat će 10 bendova za drugi krug koji će trajati od 13. do 26. lipnja, a završnu riječ imat će publika koja će odlučiti koji bend najviše zaslužuje zasvirati na ovogodišnjem izdanju Tabor Film Festivala. Pobjednici će biti proglašeni u ponedjeljak, 27. lipnja.

FOTKA TFF STAGE

Cijena early bird festivalske ulaznice je 95 kuna zaključno s 15. lipnja, nakon toga cijena je 125 kuna za sva četiri dana. Ulaznica uključuje filmski i glazbeni program te kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora. Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60 kuna. Više o smještaju i prijevozu može se pronaći ovdje.

Prodajna mjesta 

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb, Krčma Polanović, Matije Gupca 36, Zabok, Caffe bar Mala Ramona, Trg Ljudevita Gaja 1, Krapina, Pizzeria Ramona, Stjepana Radića 9, Pregrada, Mladinsko društvo Bistrica Ob Sotli, Bistrica Ob Sotli 9, Bistrica Ob Sotli, Slovenija, TIC Podčetrtek, Škofja gora 1, 3254 Podčetrtek, Slovenija, Društvo za razvoj filmske KULTURE, Glavni trg 22 Maribor, Slovenija.

Detaljnije na facebooku.

Komentari