Okupi ekipu i uz popust odigrajte Fox in a Box Roomescape

Piše
x-ica tim

svibnja 13, 2016

Ako se još niste okušali u Roomescapeu vrijeme je da to učinite i to uz popuste koje nudi Fox in a Box Roomescape Zagreb u suradnji s Portalom x-ica.com.

Svi registrirani članovi portala koji žele opljačkati banku ili zaustaviti lansiranje nuklearnih projektila mogu to učiniti uz odličan popust koji Fox in a Box i portal x-ica.com omogućuju.

Sve što trebate učiniti je okupiti ekipu od pet ili šest članova (ovisno o igri), otići na web stranicu Fox in a Box Roomescape Zagreb, odabrati koju igru želite odigrati, ispuniti svoje podatke, a na mjestu gdje treba upisati voucher upišite x-ica i popust je vaš 🙂

Popusti se odnose na termine od ponedjeljka do petka u 13:30, 15 i 16:30 sati.

Ako još niste registrirani član portala možete to potpuno besplatno učiniti online na portalu ili kad dođete u Fox in a Box Roomescape Zagreb.

Što je Fox in a Box?

Fox in a Box Roomescape Zagreb je mala, vesela tvrtka koja pruža uslugu zabave, smijeha, druženja i zbližavanja s prijateljima i obitelji.

Cijela priča oko Roomescapea počela je s računalnim igrama koje su nastale u Japanu i u kratkom roku postale popularne, čemu svjedoči i činjenica da ih milijuni ljudi svakodnevno igraju. Danas ne trebate biti zatvoreni u svojoj sobi ispred ekrana, nego svu tu adrenalinsku zabavu možete iskusiti i doživjeti u stvarnom svijetu jer upravo vi postajete glavni lik igre. Treba i napomenuti da je Fox in a Box Roomescape Zagreb dobio najbolje ocjene na TripAdviseru.

Ekipa portala x-ica.com probala je opljačkati banku. Kako je to ispalo – pogledajte u izvještaju 🙂

Fox in the box: Ekipa portala x-ica.com uhvaćena in flagranti

Komentari