Raspisan natječaj za studentske domove

Piše
Iva Bucić

Jun 29, 2016

Zagrebački Studentski centar raspisao je natječaj za smještaj u četiri studntska doma. Prijaviti se stignete do 27. srpnja.

Prijave se zaprimaju u SC-u svakim radnim danom od 8 do 20 sati, a obavezni su dokumenti obrazac A, B odnosno C, potvrda o prebivalištu ili fotokopija osobne, uplatnica, suglasnost za objavu osobnih podataka i tiskanica prijave za studentski dom. Tiskanicu, uplatnicu i obrasce možete pronaći u SC-ovoj Poslovnici za smještaj studenata, a obavezno sa sobom ponesite i indeks i X-icu.

Natječaj je otvoren za redovite studente s hrvatskim državljanstvom kao i za redovite studente iz EU sa statusom stranca na stalnom boravku u Hrvatskoj te za studente s invaliditetom poslijediplomskih studija.

Pravo  na izravan upis imaju studenti kojima su oba roditelja umrla, nestala ili nepoznata, studenti čiji su roditelji razvedeni, a preminuo je onaj kome su bili sudski dodijeljeni ili s kojim su živjeli, studenti s invaliditetom (iznad 50% tjelesnog oštećenja) te studenti koji su bili smješteni u domove socijalne skrbi ili u udomiteljske obitelji. Natječaj pročitajte na ovom linku, a rezultate potražite do najkasnije 16. kolovoza na webu i oglasnoj ploči Studentskog centra.

Komentari