Ricardo Villalobos u klubu The Best

Piše
Kristina Jelić

Nov 15, 2016

Svjetska zvijezda Ricardo Villalobos po prvi puta će nastupiti u Zagrebu, a karte za skorašnji nastup u klubu The Best su skoro rasprodane.

Po prvi put u Zagreb, 18. studenog Sonus Festival dovodi čovjeka koji je glazbena kategorija za sebe i česti segment biografije najpoznatijih svjetskih DJ-a. Ricardo Villalobos stvoritelj je nekih od najambicioznijih i otvoreno bizarnih elektroničkih konstrukcija u posljednjih 20 godina te jedan od najbitnijih artista na svjetskoj elektronskoj sceni.

Uz Ricarda, nastupit će i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup.

ricardo_villalobos-2

Ricardo Villalobos

Rođen u Čileu, odrastao u Berlinu, Villalobos ima vrlo interesantnu glazbenu priču: kultivirao je poseban zvuk prilično izravne tech-house glazbe ublažujući je sinkopiranim i latino ritmovima plaže. Tu je i veliki utjecaj ranih godina bendova kao što su Tangerine Dream, Kraftwerk i Depeche Mode, kao i prvih techno izdanja iz Detroita.

Kupovina ulaznica je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta. Trenutno je u ponudi paket ulaznica za 6 osoba po cijeni od 750 kuna i pojedinačne ulaznice za 150 kuna. Na ulazu ulaznica će iznositi 200 kuna.

Komentari