Spuštena bodovna granica za useljenje u domove

Piše
Iva Bucić

Sep 11, 2016

Spuštena je bodovna granica za useljenje u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu, pa pravo na useljenje imaju svi studenti s minimalno 1380 skupljenih bodova.

Bodovna granica spuštena je za 15 poena i jednaka je za brucoše i studente starijih godina. Na osobnom web profilu pogledajte u kojem ste domu završili, a useljenje planirajte u razdoblju od 12 rujna do 10. listopada. Prije selidbe nemojte zaboraviti obaviti liječnički pregled.

Obavezan pregled prije useljenja u dom

Nakon obnove studentskih domova revidirane su i kategorije smještajnih kapaciteta, pa sada umjesto tri postoji čak osam kategorija. U prvu kategoriju spadaju apartmani s dvije dvokrevetne sobe koje dijele predsoblje s kupaonicom i kuhinjom, dakle 11. i 12. paviljon u studentskom domu Stjepan Radić (Sava), drugu kategoriju čine dvokrevetne soba s wc-om u SN Cvjetno, u treću kategoriju ulaze stari paviljoni na Savi, dakle 1. – 4. i 7. – 9. paviljon s dvokrevetnim sobama i zajedničkim wc-om i kuhinjama po katu, a u četvrtoj kategoriji nalazi se SN Ante Starčević, na kojem dvije dvokrevetne sobe dijele wc. U petu kategoriju spadaju 5- i 6. paviljon na Savi, u kojima također dvije sobe dijele wc, u šestu kategoriju ulaze 1. – 7- i 9. – 10. paviljon na Lašćini, gdje vas čekaju dvokrevetne sobe s wc-om i kuhinjama po katu, a u zadnju, osmu kategoriju, ulaze trokrevetne sobe sa zajedničkim wc-om i kuhinjama po katu koje se nalaze u 8. paviljon na Lašćini.

Sve informacije i novosti potražite na webu SC-a.

Komentari