Bad Copy na otvaranju novog hip-hop programa u Saxu

Piše
Kristina Jelić

Mar 18, 2017

Beogradskim reperima Bad Copy pripala je čast da u subotu, 25. ožujka, u Saxu otvore novi hip-hop program pod imenom Mic Dop. Prije njih nastupit će Lipi Ive. Svi koji budu zainteresirani za open mic moći će se jednom pjesmom predstaviti publici. Nakon koncertnog dijela palicu preuzima DJ Rofellos.

Mic Drop je klupski hip hop program koji se održava jednom mjesečno u Saxu u organizaciji Hip Hop Unityja i Hangtime Agencyja. Pod motom Make hip hop great again ideja programa je na jednom mjestu pružiti najbolje od domaće i regionalne hip hop scene. Uz live nastupe etabliranih kao i underground imena, prilika je to za poslušati probrane DJ setove uz nezaobilazni open mic.

Bad Copy u sastavu Ajs Nigrutin, Sky Wikluh i Timbe djeluju od 2001., iza sebe imaju 4 studijska albuma, mnoštvo solo projekata kao i suradnji s drugim glazbenicima te spadaju među najpopularnije ex-Yu hip hop bendove.

fotka Bad Copy 2

Kaštelanski MC Lipi Ive je u kući. Prepoznatljiv je po svom težaškom kaštelanskom naglasku, old school rapu i anegdotama iz dalmatinske svakodnevnice. Već je imao priliku dijeliti binu s dokazanim izvođačima scene kao što su Bolesna braća i Frenkie, a snimio je i pjesmu s Kandžijom.

Rofellos je veseljak sa zagrebačkom adresom, torbom punom neočekivanih digova i masnih beatova. Osnivač je Hip Hop Unityja, utemeljitelj Dregermajster Crewa te momentalno dijeli jedinice i dvojke s DJ Chillom u Juicy Croatia i Grale Gelipterom u Dreger Bass Sekciji. U zadnje vrijeme bavi se svojim novim projektom Grime Croatia, koji je fokusiran na grime i diga najluđe cutove koje se mogu zalijepiti u jedan set.

Detaljnije na facebooku.

Komentari