Objavljena tri nova izvođača na Ferragosto JAM-u

Piše
Kristina Jelić

Feb 06, 2017

Ferragosto JAM pojačava svoj lineup za tri supercool imena. Dolaze vam Jonathan, NLV i Pridjevi. Ferragosto JAM 10 održat će se na Orahovačkom jezeru od 03. do 06. kolovoza.

Šest mjeseci uoči velikog, desetog izdanja Ferragosto Jama na Orahovačkom jezeru objavljeni su novi izvođači. Već prije najavljenoj postavi, posljednjeg  dana festivala Repetitoru, Luce i Sajsi MC na tri pozornice pridružuju se Jonathan, NLV i Pridjevi.

Jonathan na deseto izdanje Ferragosta dolazi spreman! Riječani će se u Orahovicu vratiti s još više materijala nego što su imali 2015. kada su prvi put nastupili na festivalu. Ove godine gledate ih na main stageu.

NLV na Ferragosto dolaze na krilima hvaljenog albuma prvijenca NLV. Objavljeni singlovi Bitter i Look Around You svakako su jedni od najzanimljivijih na sceni u posljednje vrijeme. Također, povratnici na festival, Nikol Ćaćić, Luka Šipetić i Vedran Grubić ove će godine zasigurno imati jedan od zapaženijih nastupa jer će i oni nastupiti na glavnoj pozornici.

Pridjevi nisu samo vrsta riječi, oni su i vrsta glazbe. I to vrlo zanimljive glazbe psihodeličnog predznaka. Grupu čine Ivana Picek, Nina Romić, Erol Zejnilović, Levi Levačić, Andrija Santro i Dino Santaleza. Prvi put će se deklinirati na jubilarnom desetom izdanju.

Ove godine na Ferragostu najavljeni su Bajaga i Instruktori, Elemental, SIX PACK, Pips chips & video clips, Mašinko, Bad Copy, Lady Jelena, Lovely Quinces, Miki Solus, Laka, Ognjen Čudnoređe Bašić, Fajrunt, Domagoj Šimek, Beat Busters, Repetitor, Luce, Sajsi MC

Ulaznice po cijeni od 80 kuna u prodaji su do 6. ožujka i možete ih kupiti putem sustava Entrio. Nakon tog datuma cijena se penje, a bit će objavljena na službenom Facebook eventu festivala.

Detaljnije na Facebooku.

Komentari