Promocija albuma benda Porto Morto u KSET-u

Piše
Kristina Jelić

Jan 21, 2017

Zagrebački bend Porto Morto imati će u subotu, 11. veljače, u KSET-u promociju istoimenog debitantskog albuma. Kreativnost i originalnost ovog benda jasno je vidljiva i u spotovima koje snimaju u vlastitoj produkciji, a možete ih pogledati na njihovom YouTube kanalu.

Zagrebački bend Porto Morto, jedan od članova JeboTon kolektiva, nakon 6 godina rada objavio je istoimeni debitantski album, a promociju će održati u KSET-u u subotu, 11. veljače. Album je snimljen i izdan u vlastitom izdanju, a sadrži 10 pjesama koje nadilaze sve žanrovske okvire i djeluju kao promišljena cjelina.

Ovaj album velik je u svjetskim okvirima jer nudi nov i svjež pristup glazbi neopterećen standardnim zakonitostima popularne glazbe. Oni koriste elektroniku ravnopravno s brass sekcijom, bas linije pozivaju na ples, a gitara i klavirske dionice prate tekstove i liriku koja je svijet za sebe…Bez sumnje jedan od najboljih ovogodišnjih albuma objavljenih u Hrvatskoj, izjavio je Dubravko Jagatić, Nacional.hr.

Koncert počinje u 20 sati.

Album možete preuzeti ovdje.

Cijena karata iznosi 20 kuna u pretprodaji te se mogu nabaviti od 23. siječnja na blagajni KSET-a i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18). U KSET-u možete iskoristiti posebnu ponudu te za 50 kuna kupiti kartu za koncert i CD. Na ulazu će cijena karte biti 30 kuna.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Komentari