Poznati prvi izvođači za Hoomstock 2017

Piše
Kristina Jelić

Jan 21, 2017

Sredina kolovoza je vrijeme za Hoomstock, pa će se tako i ove godine, točnije 18. i 19. kolovoza, u Humu na Sutli, na sportskom igralištu Osnovne škole Viktora Kovačića, održati novi, 12. Hoomstock festival. Prva potvrđena ovogodišnja imena su Elemental i Repetitor.

Prva potvrđena ovogodišnja imena Hoomstock festivala su Elemental i Repetitor.

Elemental je zagrebački punoljetni hip-hop kolektiv koji svakim novim albumom testira svoje granice, pa je tako prošlogodišnji dvostruki album Tijelo na svim godišnjim listama završio na samom vrhu. Osim pjesama s novog albuma, bend će nas podsjetiti i na mnogobrojne ranije hitove.

Repetitor su jedna od najvećih rock atrakcija ovih prostora, a i šire. Sviraju svugdje kamo ih se pozove, od Zapadne Europe do Dalekog istoka, pa će tako užariti atmosferu i u Humu na Sutli. Posljednji album Gde ćeš je dobio same pohvale publike i struke te su odradili mnoge nezaboravne gigove.

Karte su krenule u prodaju i trenutno ih se može nabaviti po cijeni od 40 kuna do 20. veljače u sustavu Entrio. Kako će se bližiti datum festivala, tako će se i mijenjati cijena karata, pa će do 1. travnja biti 50 kuna, do 1. lipnja 60 kuna, do početka festivala 70 kuna, a na dan festivala 80 kuna.

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem Hoomstocku:

Komentari