Dino Merlin u Areni Zagreb

Piše
Lorena Sikavica

Oct 09, 2016

Nakon spektakularnog koncerta na Bundeku 2014. godine te oborenih rekorda posjećenosti na nezaboravnim koncertima u Osijeku i Varaždinu prošle godine, s nestrpljenjem se očekivao datum krune turneje Hotel Nacional u Areni Zagreb.

Službeno je potvrđeno da je Arena Zagreb u subotu, 3. prosinca, rezervirana za ponovni susret Dine Merlina s njegovom vjernom, srčanom i brojnom publikom koja je 2011. godine dupkom popunila Arenu u sklopu povijesne turneje albuma Ispočetka.

Svi pokazatelji aktualne turneje Hotel Nacional koja već dvije godine putuje preko Amerike i Europe do zemalja iz okruženja, ukazuju na to da će Dino Merlin i ovoga puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe na sceni, ali i iza nje.

Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj koji, pored brojnih hitova i evergreena te vrhunskih glazbenika u njegovom bendu, publici prenosi ono što Dino Merlin je – karizmatična i jedinstvena glazbena institucija koja suvremeno vlada regionalnom scenom preko 30 godina.

Posljednji album Hotel Nacional, koji je već u prvom tjednu prodaje zauzeo osmo mjesto na Billboardovoj top listi najprodavanijih world music albuma sadrži hitove poput Školjka, Rane, Sunce, Sve do medalje koji su osvojili publiku širom regije. Svi oni koji nisu imali priliku biti dio priče Hotel Nacional na Bundeku, u Osijeku ili Varaždinu moći će uživati u pjesmama i  showu Čarobnjaka u subotu, 3. prosinca. Stoga, ne propustite ovu nezaboravnu večer s istinskom glazbenom legendom!

Ulaznice za ovaj veličanstveni događaj u prodaji su na web portalu i svim prodajnim mjestima www.ticketshop.hr

facebook

Komentari