Doniraj svoje slike i učini dobro djelo!

Piše
Dijana Šimunić

Nov 17, 2016

Pomozi onima kojima je to najpotrebnije i doniraj svoje slike u sklopu humanitarne aukcije Sveučilišta u Rijeci. Sva sredstva idu isključivo u humanitarne svrhe.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Metis četvrtu godinu za redom organiziraju humanitarnu aukciju slika te pozivaju zainteresirane umjetnike da doniraju svoja umjetnička djela. Humanitarna aukcija bit će održana u četvrtak 1. prosinca u 19 sati u konobi Tarsa u Rijeci.

Ovogodišnjom aukcijom sredstva se prikupljaju čak s dvostrukom namjenom. Prikupljena sredstva bit će donirana u humanitarne svrhe Dnevnom centru za rehabilitaciju Slava Raškaj i Centru za rehabilitaciju Rijeka, a dio uložen u Zakladin fond za daljnje poticanje studentskih projekata.

O humanitarnim aukcijama

Prethodnim je aukcijama prikupljeno preko 200 tisuća kuna, a iznosi su dani različitim institucijama: Centru za rehabilitaciju Rijeka, Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, Domu za psihički bolesne odrasle osobe Turnić i Dječjem domu Ivane Brlić Mažuranić. Prošle je godine dio sredstava bio namijenjen i Zakladinom fondu Studenti za društvo znanja.

Svi koji žele sudjelovati i podržati ovu humanitarnu aukciju, nek se jave na broj 051 406 586 ili na email zaklada@uniri.hr.

Sve dodatne informacije nalaze se na poveznici.

Komentari