Usavršite engleski na ljetnom tečaju u Beču

Piše
Iva Bucić

Feb 15, 2017

Na bečkom Institutu Innes čekaju vas intenzivni trotjedni tečajevi usavršavanja engleskog jezika – prvi je namijenjen studentima i studenticama politologije, a na drugom ljetnom tečaju mogu sudjelovati svi s (poslije)diplomskih studija.

Uvjet za pohađanje tečajeva koji će trajati od 3. do 21. srpnja je minimalno B2 razina znanja engleskog jezika. Prvi tečaj nosi naziv Professional English Communication for Government and Public Administration, a namijenjen je studentima i studenticama političkih znanosti koji žele poraditi na praktičnim komunikacijskim vještinama. Drugi tečaj, Academic English with Focus on Academic Writing, namijenjen je studenticama i studentima svih diplomskih i poslijediplomskih studija. Osim same vještine akademskog pisanja, naučit ćete slušati, čitati, pisati bilješke te prezentirati.

Cijena tečaja je 800 eura, a smještaj za tri tjedna u predviđenom hotelu koštat će vas 345 u dvokrevetnoj, odnosno 445 eura u jednokrevetnoj sobi. Rok prijave nije definiran, no broj polaznika je ograničen, pa požurite s prijavom. Više informacija potražite ovdje.

Ljetne škole čekaju te na sve strane

Više informacija potražite ovdje.

Komentari