Guver Shakes! u Rijeci

Piše
Lorena Sikavica

Aug 12, 2016

U subotu, 20. kolovoza s početkom u 20 sati u Ljetnom pivskom vrtu Guver u Rijeci dolazi do promjene. Guverner je odlučio napraviti pauzu svakodnevnog opuštanja i pripremio pravi vremeplov koji će rasplesati svakoga!

Guvernera je uhvatila nostalgija i odlučio je na jedan dan oživjeti ugođaj prošlih vremena pa ćete tako tokom cijelovečernjeg programa imati priliku pogledati projekciju razglednica grada Rijeke pod nazivom RIJEKA 1950­tih i 1960­tih u fundusu muzeja.

Početkom 50tih godina je Guvernerova palača je djelovala kao dom kulture Vladimir Švalba – Vid. 1961. Dom kulture Vid Švalba postaje današnji Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja.

Za početak će se predstaviti riječki PinUp modeli: Electric Rockabella, Molly Roger, Ola, Kate De Mon i Yolanda Faust koje su se već predstavljale na prošlogodišnjem Rijeka Tattoo Expo i u Ljubljani na natjecanju za PinUp Queen. Djevojke će predstaviti odjevne kombinacije iz vlastitih kolekcija i izvesti prave PinUp točke. Biti će tu svega, od live foto sessiona u stilu 50tih sve do cabareta.

Uz vrući PinUp­, atmosferu će dodatno zagrijati i nezaoblilazni riječki bend The River Sharks čiji plesni rockabilly ritmovi malo koga ostavljaju ravnodušnim, a za dodatnu glazbenu podlogu tu je i rockabilly DJ Rabbit!

U gostima će biti i dvije riječke umjetnice Tessie’s Jewellery i Melo Art čiji će prekrasni radovi biti i na prodaju pa svakako svratite do njihovih štandova i pronađite nešto za sebe.

Skinite sa tavana svoje plesne cipelice, zavirite u ormare djedova i baka i pridružite nam se na vrućoj plesnoj večeri kod Guvera.

Detaljnije pročitajte na facebooku.

Komentari