We Love Sound Zagreb party uz Sonju Moonear

Piše
Kristina Jelić

Jan 30, 2017

Sonus festival predstavlja We Love Sound Zagreb party uz jednu od najboljih ženskih DJ-a svjetske underground elektronske scene Sonju Moonear. Uz Sonju nastupit će i rumunjski producent Praslea te domaća podrška Mate Čeko.

Otvorenje sezone 2017. održat će se 18. veljače u klubu The Best Venue Hall uz gostovanje jedne od najcjenjenijih dama na sceni danas. Sonja Moonear, Švicarka je koja je suradnjom s najvećim imenima svjetske scene poput Luciana, Ricarda Villalobosa, Arpiar ekipom iz Rumunjske i vlastitim produkcijskim radom dokazala kako joj je mjesto na samom vrhu.

SonjaMoonear

Osim Sonje, u Bestu će nastupiti i rumunjski DJ i producent Praslea, koji je, iako mlad, već vrlo poznat među ljubiteljima elektronske glazbe. Praslea je pridruženi član osnivača rumunjskog zvuka – Arpiar ekipe, poznat po solo nastupima ali i Praslesh projektu gdje nastupa zajedno s Rareshom.

praslea

Uz posjetitelje iz cijele regije, Italije, Velike Britanije i Njemačke, koji su dolazili u Zagreb na We Love Sound evente poslušati svoje omiljene izvođače, Zagreb se opet vratio na europsku party mapu i postao mjesto okupljanja ljubitelja kvalitetnog elektronskog zvuka, što i zaslužuje.

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta. Early bird ulaznice po promotivnoj cijeni su trenutno u ponudi i iznose 50 kuna.

Komentari