Mov’in Europe: mobilnost kao stil života

Piše
Iva Bucić

Sep 23, 2016

Dođi danas u Poljanu u Šibeniku, gdje će se od 17 sati na nacionalnom sastanku udruge ESN Hrvatska pričati o implementaciji projekta Mov’in Europe, koji promovira mobilnost kao stil života, bilo da se radi o mogućnostima studiranja, prakse, zaposlenja ili volontiranja.

Erasmus Student Network Hrvatska okuplja 6 lokalnih podružnica koje djeluju na Sveučilištima u Dubrovniku, OsijekuRijeciSplitu, Zadru i Zagrebu. Svake godine više od 2 tisuće internacionalnih studenata lakše diše zahvaljujući 250 volontera iz ESN-a. Na Poljani te danas, osim rasprave o pokretanju Europe, čeka i informativni sastanak na kojem ćeš moći saznati sve što te zanima o ESN-u.

Pričat ćemo i o ESN-u, Erasmus+ programu studentske razmjene, prilikama koje se pružaju diljem Europe u svrhu obrazovanja i osobnog razvoja i o još mnogo toga, kaže nam Zrinka Trusić,  ESN-ova predstavnica za odnose s javnošću.

Erasmus Student Network je s 39 tisuća volontera na više od 500 visokoobrazovnih ustanova najveća studentska organizacija u Europi, a cilj im je podrška i razvitak studentske razmjene, volonterstva i aktivnog građanstva. Budi na sastanku u 17 sati i nauči kako izvući najbolje iz studentskog života!

ESN Hrvatska okuplja volontere superheroje

Komentari