Na Danima komunikacija studente čekaju tri radionice

Piše
Ana Leko

Mar 23, 2017

Već i vrapci na grani znaju da će se krajem ožujka u Rovinju održati Dani komunikacija, ali možda ne znaju da će tamo studenti imati priliku sudjelovati na radionicama i seminarima.

Dani komunikacija održat će se od 30. ožujka do 2. travnja u Rovinju, a za studente željne novih znanja pripremaju se zanimljive radionice i to bez kotizacije. Na radionicama mogu sudjelovati studenti ne stariji od 26 godina, a potrebno je ponijeti i predočiti indeks.

1. Zašto u novogodišnjoj noći nosimo crvene gaćice?

Korištenje boja u komunikaciji i shvaćanje kulturoloških značenja boja važni su i neodvojivi dijelovi svakodnevne komunikacije. Činjenica je da boje utječu na naše emocije, emocije utječu na komunikaciju, ali znate li da naše emocije utječu i na odabir boja?

Kroz interaktivnu radionicu Romana Lekić iz prve visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays uvest će vas u svijet komunikacija i oslobađanja emocija putem boja, svijet u kojem svaka boja ima svoju vibraciju, svoj kod i određeni ritam. Stečena znanja moći ćete aktivno primijeniti u turizmu i industriji slobodnog vremena, u dizajnu, u upravljanju doživljajem kod organiziranja festivala, evenata ili u animaciji.

Ova interaktivna radionica dat će odgovore na brojna pitanja kao što su Kako boje utječu na to koji proizvod ćemo kupiti? Koju boju odjeće ćemo nositi u određenoj prilici? Kako ćemo obojiti poslovni prostor kako bismo bolje prodali naš proizvod? Kako ćemo uz pomoć boje naš proizvod učiniti prepoznatljivim i primamljivim?

Radionica će se održati u četvrtak, 30. ožujka, od 15:30 do 17 sati u Dvorani B.

2. Digitalna praksa nakon faksa

Saznajte koja su znanja i vještine potrebni za uspješnu karijeru u digitalnom marketingu te koje vam se sve mogućnosti otvaraju kroz to područje. Leži li vam bolje rad s klijentima ili kreativa? Vođenje tima ili operativa?

Kroz radionicu vas vode Ida Pandur – osnivačica i CEO, ENTG, i Andrej Virant – copywriter i suvlasnik, Size.

Ova će se radionica održati u petak, 31. ožujka, od 12:45 do 13:45 u Vip Loungeu.

3. Top lista digitalista

Što se trenutno događa na rubu inovativnih tehnologija i komunikacije? Dođite na seminar koji donosi presjek najuzbudljivijih novih tehnologija u industriji kroz primjere komunikacije putem digitalnih kanala iz cijeloga svijeta. Zamišljeno kao pit–stop za sve one koji jure naprijed; studenti i mentori osjećat će se jednako pozvano.

Za moderiranje i komentiranje pobrinut će se Martina Jelić – Digital Account Director iz McCann Zagreb, i Davor Runje – osnivač i direktor Drap.

Radionica Top lista digitalista na rasporedu je u subotu, 1. travnja, od 11:45 do 12:45 u Dvorani B.

Sve detalje i kompletan raspored možete pronaći na web stranicama Dana komunikacija.

U Rovinj stiže suosnivač portala The Pirate Bay

Komentari