Opaki Mayhem i vatreni Inferno stižu u Vintage

Piše
Ana Leko

Mar 24, 2017

U nedjelju, 9. travnja, Vintage Industrial Bar postat će središte tvrdokornog metala jer će svojim teškim zvucima norveški bend Mayhem, uz podršku benda Inferno, žariti i paliti ovim zagrebačkim klubom.

Vladari i jedni od osnivača tvrdokornog underground black metal pokreta, Mayhem, dolaze u nedelju, 9. travnja, u zagrebački Vintage Industrial Bar u sklopu svoje europske turneje.

Na ovoj turneji će po prvi puta u cijelosti odsvirati svoj kultni album De Mysteriis Dom Sathanas iz 1994. godine koji se svrstava među najbitnija izdanja ekstremnog metala i koji je udario temelje za stotine novih bendova koji su svoj stil kreirali baš po uzoru na ovo izdanje.

Mayhem dolaze iz Norveške i predstavnici su drugog vala black metala koji je krenuo iz te hladne zemlje početkom devedesetih. Na sceni su preko tri desetljeća i iza sebe su ostavili pet studijskih albuma. Od 2012. godine djeluju u postavi Attila Csihar (vokal), Necrobutcher (bass), Hellhammer (bubanj), Teloch (gitara) i Charles Hedger (gitara).

Ulaznice

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznica iznosi 150 kuna u pretprodaji, te 170 kuna na ulazu.

Sve dodatne informacije možete pronaći na Facebooku.

Komentari