Na Govorničkoj školi pobijedi strah od javnog nastupa

Piše
Iva Bucić

Oct 15, 2016

Na faksu studenti uglavnom nemaju mogućnost za dodatan razvoj komunikacijskih vještina, pa ih većina ima smrtni strah od javnog nastupa.

Upravo zato sprema se druga Govornička škola, koja će u Crikvenici od 28. do 30. listopada okupiti 80 mladih. Trodnevna edukacija uključuje predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, a polaznici će imati priliku usvojiti praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu.

Školu organizira Debatni klub EFZG  i Hrvatska udruga mladih (HUM), a ove im se godine pridružio i Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Rijeci, što znači da su ove godine, osim za za studente Sveučilišta u Zagrebu, prijave otvorene i za studente Sveučilišta u Rijeci.

Edukacijom organizatori nastoje pripremiti studente za kvalitetniju poslovnu i svakodnevnu komunikaciju te samostalno i uvjerljivo prezentiranje, te im žele pomoći u oslobađanju od straha od javnog nastupa i naučiti ih kako kritički procjenjivati informacije kojima nas bombardiraju sa svih strana.

Sudionici će biti smješteni u Hotelu Vila Ružica u Crikvenici gdje će se održati i cjelokupni program škole. Zagrebački studenti mogu se prijaviti ovdje, a riječki na ovom linku. Prijave su otvorene do ponedjeljka, 17. listopada. Kotizacija iznosi 500 kuna za zagrebačke i 400 kuna za riječke studente.

Sve dodatne informacije nalaze se ovdje.

Komentari