OBESE, Indivia i Malady Lane stižu u KSET

Piše
Kristina Jelić

Mar 29, 2017

U četvrtak, 13. travnja, u KSET-u vas očekuje poveća doza stoner dooma te grungea. Naime u goste, dobro raspoloženi za svirku, dolaze OBESE, Indivia i Malady Lane.

U KSET-u vas očekuju nizozemski OBESE koji se nakon godinu dana vraćaju u KSET te talijanski Indivia s kojima nastupaju na dvotjednoj europskoj turneji. Za grunge zvukove pobrinut će se hrvatski Malady Lane, član House of Pablo kolektiva.

OBESE je nizozemski bend koji svira snažan, privlačan i nadasve težak stoner/sludge/doom kojeg karakteriziraju gitarske i ritamske dionice s mnogo groovea.

Indivia je talijanski trio osnovan 2013. Ovaj bend izvodi mračnu verziju stoner dooma kroz eksperimentalnu i psihodeličnu atmosferu naglašavajući monolitički zvučni zid riffova.

Indivia

Malady Lane je grunge bend iz Seattlea, epicentra tog žanra. Snimanje njihovog prvog albuma je u tijeku.

Cijena karte za koncert u pretprodaji iznosi 30 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 40 kuna. Karte se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, a od 10. travnja i na blagajni KSET-a. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Komentari