Otvorene prijave na natjecanja IdejaX i Mixx

Piše
Ana Leko

Jan 17, 2017

S razvojem tržišta i pojavom novih trendova u industriji, HURA i IAB unaprijedili su pravilnike natjecanja, a jučer su službeno otvorene prijave za dva natjecanja Dana komunikacija – nacionalno kreativno natjecanje IdejaX i natjecanje Mixx za najbolje digitalne projekte.

U ponedjeljak, 16. siječnja, službeno su otvorene prijave za dva prestižna natjecanja Dana komunikacija nacionalno kreativno natjecanje IdejaX i natjecanje Mixx za najbolje digitalne projekte, izrađeno po međunarodnoj licenci IAB-a. S otvorenjem prijava, predstavljeni su i novi pravilnici natjecanja. Agencije svoje projekte na Mixx mogu prijaviti do 5. ožujka, a prijave na IdejuX bit će otvorene sve do 10. ožujka.

S razvojem tržišta i pojavom novih trendova u industriji, organizatori Dana komunikacija, HURA i IAB, unaprijedili su pravilnike natjecanja. Jedna od novosti koju svakako treba izdvojiti je dodjeljivanje zlatnih, srebrnih i brončanih nagrada u sklopu natjecanja IdejaX. Organizatori pozivaju sve zainteresirane agencije, bez obzira na veličinu i specijalizaciju, da se prijave u što većem broju i predstave svoje kreativne projekte.

Nagrade IdejaX i Mixx_Dani komunikacija

Nacionalno kreativno natjecanje IdejaX nagrađuje ideje X, originalne ideje koje pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojem su realizirane na tržištu. U proteklih šest godina za nagradu se borilo čak 779 različitih radova, a s obzirom na sjajne rezultate koje su na prošlogodišnjem natjecanju postigle neke veće, ali i neke manje agencije koje su prvi put sudjelovale u natjecanjima, dokazano je da svi imaju jednake šanse za uspjeh.

Natjecanje Mixx dodjeljuje nagrade za najbolje digitalne projekte te digitalne alate ili platforme u segmentu tržišnih komunikacija. Prijavljeni projekti ocjenjuju se na temelju kreativnosti, strategije, izvedbe i korištenja medija te postignutih rezultata, pri čemu su za članove žirija i profesionalce iz digitalne industrije svi jednako važni za izbor pobjednika.

Sve informacije o natjecanjima i načinu prijave dostupne su na službenim web stranicama. Pobjednici natjecanja IdejaX i Mixx bit će proglašeni na ovogodišnjem izdanju nacionalnog festivala Dani komunikacija 2017.

Tekst i fotografije: Dani komunikacija PR

Komentari