Sea Star Festival privukao 11000 posjetitelja i oborio rekord

Piše
Dijana Šimunić

Dec 25, 2016

Poslije samo 24 sata od početka prodaje ulaznica, umaški glazbeni spektakl Sea Star Festival ima garantiranih 11 tisuća posjetitelja, što je uistinu veliki uspjeh. Nakon što su prve ulaznice otišle u broju koji je nadmašio sva očekivanja, u prodaji su nove.

Ogroman interes za prvo izdanje Sea Star Festivala u Umagu rezultirao je rekordnim startom prodaje za jedan festival u Hrvatskoj. Poslije samo 24 sata umaški glazbeni spektakl ima garantiranih 11 tisuća posjetitelja, što je uistinu veliki uspjeh. Nakon što su prve i najpovoljnije ulaznice otišle u velikom broju, koji je nadmašio sva očekivanja, u prodaji je novi broj ulaznica po promotivnoj cijeni.

Prvog dana prodaje razgrabljeno je nevjerojatnih 5500 ulaznica za Sea Star Festival u čak 22 zemlje diljem svijeta. Među kupcima dakako prednjači regionalna publika, ali primjetan je velik broj Britanaca te Nizozemaca. U sklopu novogodišnje EXIT-ove akcije 1 ulaznica = 4 festivala, gdje svi kupci ulaznice za festival u Novom Sadu na poklon dobivaju ulaznice za hrvatski Sea Star, crnogorski Sea Dance i rumunjski Revolution, prodano je čak 18 tisuća karata. Iz dosadašnjeg iskustva najmanje trećina tih kupaca registrirat će se i za dolazak u Umag 26. i 27. svibnja, što znači da prvo izdanje festivala u resortu Stella Maris već sad ima osiguranih 11 tisuća posjetitelja.

Dolazak EXIT-a u Hrvatsku i pokretanje Sea Star Festivala najveća je glazbena, kulturna i turistička vijest proteklog tjedna. Nakon višegodišnjih poziva ljubitelja te intenzivne suradnje s hrvatskim glazbenicima, umjetnicima i medijima od svog osnivanja na ovamo EXIT tim idućeg ljeta dolazi u Istru. Ta informacija, zajedno s prvim objavljenim headlinerima, kao što su The Prodigy, regionalna senzacija Dubioza Kolektiv te domaćini Urban & 4 i izuzetno povoljnom poklon cijenom festivalskih ulaznica rezultirali su pravim stampedom prema prodajnim mjestima i online prodaji sistema Ticketshop i Entrio.

Impresivnih 11 tisuća posjetitelja nakon svega jednog dana s pravom dokazuje da će Stella Marisom, na prvoj postaji EXIT Avanture, kroz festivalska vrata proći ukupno 50 tisuća posjetitelja.

Ulaznica ima još

Nastavak prodajne akcije donosi limitiran broj festivalskih ulaznica koje se mogu kupiti po novoj poklon cijeni od 229 kuna, što je 50% jeftinije od finalnog iznosa. U ponudi se, osim ulaznica, nalaze i smještaj u apartmanima festivalskog kompleksa te ograničen broj promotivnih paketa u koji su uključeni šestodnevni smještaj u kampu festivala i ulaznica za festival po cijeni već od 49 eura. Sea Star je pripremio i Premium te Premium plus ponude za festivalski kamp po cijeni od 209, odnosno 249 kuna.

Festivalski biser Mediterana predstavit će neka od najznačajnijih imena svjetske i regionalne glazbene scene na čak šest različitih pozornica, a osim dva glavna dana (26. i 27.) posjetitelje u turističkom kompleksu Stella Maris očekuje i veliki tulum zagrijavanja u četvrtak, 25. svibnja, kao i afterparty za one najizdržljivije u nedjelju, 28. svibnja 2017. godine.

Komentari