Zašto studirati u Lici?

Piše
Petra Haleš

svibnja 22, 2018

Alumni klub Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću izradio je zanimljiv video za sve buduće studente koji odlučuju upisati neki od tri studija koji se izvode na istom.

Ukoliko se još niste odlučili gdje ćete studirati pogledajte ovaj vrlo zanimljiv video koji je izradio alumni klub Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću za sve buduće studente koji odlučuju upisati neki od tri studija koji se izvode na istom: cestovni promet, ekonomiku poduzetništva i upravno pravo.

Namjera je pokazati budućim studentima koliko je zanimljivo i edukativno studirati upravo u Lici na Veleučilištu koje nosi ime jednog  najvećeg znanstvenika na svijetu – Nikole Tesle.

Alumni svim budućim studentima poručuje:

“Ukoliko želiš studij koji ti uz studiranje nudi niz mogućnost u izražavanja kreativnosti, poticanje razvijanja tvojih potencijala, studijskih programa koji iziskuju primjenu ishoda učenja u stvarnim situacijama, pružanjem praktičnih znanja te pogodnosti paralelnog usavršavanja koje ti donosi certifikate kao nezaobilazan sadržaj svakog dobrog CV-a. Upoznat si sa važnosti kvalitetnih syllabusa, ali bitna ti je i komunikacijska potpora unutar rada u manjim skupinama, izdvoji nekoliko minuta i pogledaj promo video Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću!”

Komentari