Čeka te praksa u vodećim njemačkim poduzećima

Piše
Iva Bucić

Oct 17, 2016

Obogati svoje teorijsko znanje s praktičnim iskustvom u vodećim njemačkim poduzećima koja ti nude praksu u trajanju od tri do šest mjeseci.

Traže se praktikanti u području ekonomije i poslovne administracije, te u novinarstvu, agrikulturi i u raznim područjima inženjerstva. Praksa će početi 1. srpnja, a kandidati ne trebaju nužno pričati njemački. Trebaju odlično baratati engleskim, a mogu se prijaviti studenti i studentice upisani u minimalno peti semestar preddiplomskog studija, studenti diplomskog i poslijediplomskog studija te oni koji su nedavno diplomirali, bez obzira imaju li radnog iskustva ili ne.

The Internship Programme of German Business otvoren je za mlade do 30 godina iz Albanije, BiH, Kosova, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Srbije, a prijave se do 11. studenoga zaprimaju na ovoj adresi. Više informacija o tome kako dobiti praksu potraži u Splitu u utorak, 18. listopada, u velikoj dvorani Sveučilišne knjižnice, gdje će se  s početkom u 14 i pol sati održati predstavljanje ovog stipendijskog programa.

Više informacija o programu potraži ovdje, a detalje o prezentaciji potraži na ovoj adresi.
Naslovna foto: Facebook

Komentari