ICA-Edu kolokvij na Agronomskom fakultetu

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 24, 2017

Agronomski fakultet domaćin je međunarodnoga skupa ICA-Edu Colloquium 2017: Delivering graduates to meet the challenges of the sustainable development goals (SDGs): embedding the development of ethical and sustainable values in the curriculum, koji će se održavati od 13. do 14. lipnja.

Kolokvij se organizira u suradnji s neprofitnom organizacijom ICA (Association for European Life Science Universities), koja je ujedno i krovna mreža 54 Life Science sveučilišta u Europi. Cilj je organizacije ICA unaprjeđenje visokoga obrazovanja i istraživanja u agronomskim i srodnim znanostima.

Na kolokviju će kao uvodni izlagači sudjelovati eminentni stručnjaci: prof. David A. Knauft (University of Georgia), prof. Georg Gratzer (University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna – BOKU) i prof. Arjen Wals (Wagenigen University & Research). Također, očekuje se i sudjelovanje predstavnika nekoliko europskih projekata i mreža koji se bave postizanjem ciljeva održivoga razvoja u visokoškolskim ustanovama i odgovornim istraživanjem te predstavnika velikoga broja europskih sveučilišta.

Molimo vas da za sudjelovanje na kolokviju ispunite prijavni obrazac najkasnije do 31. svibnja.

Više informacija o ICA-Edu Colloquium 2017 dostupno je na: http://www.ica-ls.com/index.php?option=com_content&view=article&id=215:ica-edu-colloquium-2017&catid=33:upcoming-conference&Itemid=225

Izvor: unizg.hr

Komentari