Nikki Louder novo pojačanje INmusica

Piše
Kristina Jelić

svibnja 03, 2016

Ovogodišnjem lineupu INmusica pridružuje se i slovenski noise trio Nikki Louder.

Kaotični noise rock trio Nikki Louder na jedanaesti INmusic festival stiže iz susjedne Slovenije. Gitarist i pjevač Blaž Sever, basist Peter Cerar te bubnjar Luka Cerar i u studiju i na pozornici daju sve od sebe.

Bend je oformljen 2007. godine, a do sada iza sebe imaju četiri albuma i dva EP-a, više od 150 odsviranih koncerata diljem Slovenije i susjednih zemalja te nekoliko turneja po Srednjoj Europi i Velikoj Britaniji. Ovog ljeta na impresivan popis nastupa dodat će i nastup na najpoznatijem hrvatskom open-airu, INmusic festivalu koji će se održati na Jarunu od 20. do 22. lipnja.

Festivalske trodnevne ulaznice dostupne su putem službenog webshopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 349 kuna (+ transakcijski troškovi), cijena dnevne ulaznice iznosi 300 kuna (+ transakcijski troškovi) dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ transakcijski troškovi). Kamperske ulaznice, kao i jednodnevne ulaznice za festival, dostupne su isključivo putem webshopa.

Komentari