Job Fair FER – Najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Piše
Ana Leko

svibnja 03, 2016

Tražiš posao? Praksu? Priliku? Ne traži dalje! Na FER-u je ove godine organiziran najveći sajam poslova u Hrvatskoj – Job Fair – s ciljem da ti pomogne pronaći upravo onakav posao kakav želiš!

U ponedjeljak, 9. svibnja, i utorak, 10. svibnja, zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva bit će domaćin (i organizator, zajedno uz studentski klub KSET i udrugu BEST) najvećeg studentskog sajma poslova u Hrvatskoj do sada – Job Fair 2016.

Studentima će se na sajmu predstaviti više od 40 najprestižnijih poslodavaca iz IT, bankarske, automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i neke od najpoznatijih tvrtki na svijetu, poput glasovitog Googlea koji će uz prezentaciju tvrtke predstaviti i Smart Reply, novi sustav koji asistira korisnike pri odgovaranju na dolazeću elektronsku poštu u Inbox by Gmail aplikaciji. Tvrtkama će se predstaviti i najveća softverska kompanija, Microsoft, čiji će predstavnici biti izravno dostupni za sva studentska pitanja.

Poslodavci će se tijekom sajma predstavljati kroz dvadesetpetominute prezentacije i kreativno uređene štandove na kojima će spremno odgovarati na pitanja studenata o trenutnoj i budućoj ponudi poslova i praksi u razvoju svemirskih tehnologija, IoT-a, računalnih igara, big date, mobilnih aplikacija, umjetne inteligencije te mnogim drugim područjima za koja vlada veliki interes hrvatskih i stranih velikih kompanija, ali i startupa.

Kao posebno iznenađenje na Job Fairu 2016. predstavit će se i najpoznatiji hrvatski startup i poseban partner konferencije, tvrtka Rimac Automobili, koji će uz prezentaciju tvrtke na FER dovesti i simulator vožnje najbržeg električnog automobila na svijetu Concept One-a. Iskusi kako je to juriti u automobilu koji je Hrvatsku postavio na svjetsku automobilsku mapu! Da ljubitelji bicikala ne bi ostali zakinuti, na FER-u će biti i Greyp!

Novost na ovogodišnjem Job Fairu bit će i panel Startupi, inkubacija & uspjeh na kojem će najpoznatiji poslovni anđeli i osnivači startupa po prvi put govoriti ne samo o svojim uspjesima, već i o svojim neuspjesima, kako bi studentima dali punu sliku onoga što je potrebno da bi startup postao globalno uspješan.

Mjesto radnje je FER. Vrijeme je od 9. do 10. svibnja, od 9:00 do 18:30 sati. Dođi i pronađi upravo onaj posao koji istinski želiš raditi! Očekuje te odličan program, preko 40 hrvatskih i svjetskih poslodavaca i zanimljiva životopisna nagradna igra.

Za više informacija i potpuni popis tvrtki na Job Fairu 2016. te detalje o programu posjeti web stranicu Job Faira.

Komentari