Nina Badrić na koncertu Četiri tenora i prijatelji

Piše
Kristina Jelić

Jan 23, 2017

Glazbena diva, jedna od najpopularnijih hrvatskih glazbenica, čije pjesme već niz godina osvajaju srca domaće ali i inozemne publike, Nina Badrić bit će gošća gala koncerta Četiri Tenora i prijatelji, a koji će se održati 7. veljače u Lisinskom. 

Domaćini dugoiščekivanog koncerta koji predstavlja pravi užitak za ljubitelje odlične glazbe su Četiri Tenora – Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco, Vladimir Garić i Marko Škugor. Na pozornici Lisinskog uz Ninu Badrić, pridružit će im se i operna diva Dubravka Šeparović Mušović.

Povodom obilježavanja 50. obljetnice Lige za borbu protiv raka gala koncert Četiri Tenora i prijatelji održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba. Prihod od koncerta u cijelosti je namijenjen nadolazećim aktivnostima Hrvatske lige za borbu protiv raka koja se već pet desetljeća svim sredstvima bori protiv jedne od najsmrtonosnijih bolesti današnjice.

Djani Stipanicev

Ulaznice za gala koncert Četiri Tenora i prijatelji mogu se kupiti po cijenama od 120, 160, 200 i 220 kuna na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, u sustavu Ulaznice.hr te u agenciji Scardona, Srebrnjak 64.  

Komentari