Pan pivo – Panovih sedam – odgovori

Piše
Lorena Sikavica

Oct 25, 2016

Napokon je stigao i taj dan! Danas objavljujemo pobjednike naše nagradne igre Panovih sedam izazova! Pogledajte jeste li među sretnim dobitnicima! 🙂

Prvo se podsjetite svih pitanja i provjerite jeste li na njih točno odgovorili.

Izazov prvi – Kada se Pan pojavio na hrvatskom tržištu?

Vrhunski hrvatski lager Pan pojavio se na tržištu 1997. godine i od samih početaka isticao osvježenje kao važnu pivsku odliku.

Izazov drugi – Koji je veliki nogometni turnir sponzorirao Pan 2016. godine?

UEFA EURO 2016. u Francuskoj.

Izazov treći – Koji Pan su odabrali ljubitelji piva 2009. godine?

Pan Zlatni je nastao 2009. godine kada je 600 hrvatskih ljubitelja piva brižljivo odabralo njegove sastojke i pritom se odlučilo za pivo zlatne boje, bogate pjene i raskošnog okusa, koje su zatim pivarski majstori koprivničke pivovare razvili prema pažljivo pripremljenoj originalnoj recepturi.

Izazov četvrti – Koji je Pan bio ekskluzivno distribuiran za Pan Arena Ice Fever?

Pan Tamni dostupan je u Hrvatskoj od 2011. godine kada je ekskluzivno distribuiran samo kao točeno pivo na utakmicama Medveščaka pod nazivom Pan Ice Fever, a zbog iznimno pozitivnih reakcija potrošača uvršten je u redovan asortiman Carlsberga, te se od 2013. godine na tržištu može pronaći i u 0,5l boci.

Izazov peti – Ove je godine Pan postao bogatiji za novog člana Pan obitelji – Pan Kraljevski. Koja se povijesna činjenica vezuje uz nastanak Kraljevskog Pana?

Pan Kraljevski je nastao kao kruna posjeta danskog kraljevskog para Carlsberg pivovari u Koprivnici 23. listopada 2014. godine te je time postao jedino hrvatsko pivo pripremljeno za člana kraljevske obitelji.

Izazov šesti – U koja je dva okusa dostupan Pan Radler?

Pan Radler Limun i Pan Radler Grejp Limeta.

Izazov sedmi – Gdje se proizvodi Pan pivo?

Pan pivo se proizvodi u Carlsbergovoj pivovari u Koprivnici.

Dobitnici nagrada

Nije bilo nimalo lako odlučiti tko će osvojiti Pan nagrade. Međutim, nakon pomne provjere svih odgovora i sudionika koji su točno odgovorili na svih sedam pitanja, dva imena su iskočila kao iz paštete. Među njima je trebalo odabrati prvo i drugo mjesto, a kriterij za to je bio – tko prvi njegova nagrada.

Prema tome, dobitnik druge nagrade, odnosno jednog kartona limenki Pan Zlatni, je Tomislav Skoković, a dobitnica prve nagrade, odnosno dva kartona limenki Zlatni Pan, je Ivona Škorjanc!

Čestitamo Ivoni i Tomislavu!! 🙂

Dobitnici nagrada trebaju se javiti na e-mail adresu info@x-ica.com kako bi se dogovorili za primopredaju!

Komentari