Spleen G pobjednik natječaja Zasviraj sa Žujom

Piše
Kristina Jelić

svibnja 04, 2016

Spleen G je pobjednik natječaja Zasviraj sa Žujom i svirat će na 11 INmusicu koji će se održati od 20. do 22. lipnja na Jarunu u Zagrebu.

Jučer, 3. svibnja u Vintage Industrial Baru održalo se live finale natječaja Zasviraj sa Žujom gdje su četiri finalista, Phaneron, Spleen G., Media Stres i Billie Joan, pokazali glazbene i izvođačke sposobnosti te se borili za nastup na glavnoj pozornici jedanaestog izdanja INmusic festivala. Svi su bili odlični, a prisutni novinari i glazbeni stručnjaci – i ove godine u ulozi žirija – za pobjednika su odabrali Spleen G.

Spleen G. INmusicwall zsz2016

Spleen G je funk/jazz/rap vokalno – instrumentalna atrakcija. Mladi i kreativni glazbenici zajedno sviraju tek nešto više od godinu dana. Prvi album uskoro će ugledati svjetlo dana, a već imaju spreman materijal i za novi album.

Sve je bilo super i opušteno. Drago nam je što smo pobijedili. Volimo live nastupe zbog odlične interakcije s publikom. Velika je stvar pridružiti se lineupu INmusic festivala, rekli su dečki i dodali svoj moto – Kad si tvrd, život je mekan.

Spleen G. zSZ16

Spleen G pridružuje se svjetskim i regionalnim zvijezdama koje će nastupiti na jedanaestom INmusic festivalu: Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, The Heavy, Kawasaki 3p, Pat Thomas and the Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, Shearwater, My Baby, Nikki Louder, FùGù Mango, The Bambi Molesters, Gustafi, Gretta, Chui, Žen, The Haze i drugi.

Spleen G. INmusicwall zsz2016

Komentari