Svjetska zvijezda Chris Brown dolazi u Hrvatsku

Piše
Jelena Prpoš

svibnja 05, 2016

Chris Brown, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice, glavna je glazbena zvijezda ovogodišnjeg Fresh Island festivala koji se od od 12. do 14. srpnja održava na plaži Zrće na otoku Pagu.

Po prvi puta u povijesti ovog petogodišnjeg festivala te plaže Zrće, prema zahtjevu samog Chrisa Browna, organizatori će morati izgraditi pompoznu pozornicu na samoj plaži kako bi se mogli zadovoljiti apetiti mnogobrojnih fanova koji imaju jedinstvenu priliku vidjeti Chrisa u Hrvatskoj. Impozantna konstrukcija biti će izgrađena tik do mora, a podij će obuhvaćati cijelu plažu s najvećim VIP platformama ikad viđenim u Hrvatskoj. Festival se dolaskom Chrisa Browna podiže na jednu novu razinu te će ovog ljeta zasigurno biti jedno od top svjetskih glazbenih događanja. Dolazak američke r’n’b zvijezde izaziva velik interes svjetskih medija koji su najavili ovaj događaj.

Chris Brown

Brown je dobitnik prestižne nagrade Grammy te čak 190 drugih glazbenih nagrada. Njegov album prvijenac zasjeo je na prvo mjesto Billboard ljestvice. Do danas je izdao sedam albuma od kojih je pet doseglo platinastu tiražu. Chris je rođen u američkoj saveznoj državi Virginija, pleše od svoje druge godine, a u trinaestoj njegov talent otkriva lokalni produkcijski tim koji je posjetio benzinsku postaju njegovog oca u potrazi za novim talentima. Sudjelovao je u brojnim  glazbenim suradnjama od kojih su neke od najpoznatijih one s Justinom Bieberom, Rihannom, Pitbullom te Busta Rhymesom.

Chris Brown

Fresh Island Festival na četiri pozornice klubova u tri dana festivala ugostiti će i druge glazbene zvijezde među kojima su Wiz Khalifa, Ty Dolla $ing, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi. Ovo je jedan od rijetkih festivala koji je u potpunosti u hrvatskoj produkciji i organizaciji. Posjećuju ga gosti iz više od 50 zemalja svijeta, a ovog se ljeta očekuje rušenje rekorda posjećenosti i više od 20 000 gostiju. Danas je Fresh Island Festival jedini europski Hip-Hop festival na plaži, jedan od četiri vodeća Hip-Hop festivala u svijetu, a prvi je u regiju doveo novi glazbeni žanr – britanski Grime.

Fresh Island

Koncert Chrisa Browna koji je najavljen za 14. srpnja bit će jedini Big Beach događaj koji će se ovog ljeta održati preko cijele plaže Zrće, a nakon koncerta after partiji Festivala održavaju se u klubovima. Chrisov nastup bit će ujedno posljednji dan Festivala. Bogat popratni festivalski sadržaj uključuje partije na brodu, dnevne partije na bazenima klubova, izlete u nacionalne parkove, ekstremne sportove te mnoge druge zanimljivosti koje su na raspolaganju gostima.

fresh island

Ulaznice za Festival mogu se kupiti  po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown) te 1059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown).

Komentari