Suvremeni poremećaji prehrane i narcisoidnost – jesu li povezani?

Piše
Vanja Točaković

svibnja 05, 2016

Zanimaju vas suvremeni poremećaji prehrane i njihova povezanost s narcisoidnošću? Dođite na interaktivno predavanje s temom Suvremeni poremećaji prehrane i narcisoidnost – jesu li povezani?  koje, u suradnji s Centrom za mentalno zdravlje, organizira CroMSIC.

Studentska udruga CroMSIC, u suradnji s Centrom za mentalno zdravlje, sprema interaktivno predavanje s temom Suvremeni poremećaji prehrane i narcisoidnost – jesu li povezani? na kojem ćete moći saznati što sve možemo svrstati u suvremene poremećaje prehrane i kako su povezani s narcisoidnošću.

Psihijatar, dr. Hrvoje Handl diplomirao je medicinu i glumu. Danas radi u Psihijatrijskoj bolnici sveti Ivan na zagrebačkom Jankomiru, gdje pacijentima pomaže, između ostalog, i kroz terapiju u dramskoj grupi.

Uz pomoć dr. Handla dovest će se u pitanje velik broj suvremenih healthy lifestyle dijeta kao što su keto-dijeta, veganstvo, LCHF, paleo i mnoge druge s kojima se sve češće imamo priliku susretati. Predavanje je namijenjeno svima zainteresiranima za ovu temu. Dođite u što većem broju i saznajte više o ovoj sveprisutnoj temi!

Predavanje će se održati 11. svibnja u 18:00 sati na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Za više detalja pogledajte službenu najavu na Facebook stranici.

A što još rade i organiziraju studenti iz udruge CroMSIC možete pročitati u zanimljivom intervjuu.

CroMSIC – Studenti čine razliku

Foto: daniellehelm, flickr

Komentari