Studentski sportski kviz Padel.hr

Piše
Lorena Sikavica

Jun 05, 2017

Novouređeni sportski Padel.hr centar otvorio je svoja vrata paviljona br. 10 na Zagrebačkom Velesajmu studentima i zajedno s Hrvatskom studentskom asocijacijom organizirao Studentski dan @Padel.hr.

Kviz će se održati  8. lipnja od 17 do 22 sata uz besplatno isprobavanje ovog hit sporta.

U sklopu studentskog padel dana od 20 sati održati 1. Studentski sportski kviz @Padel.hr u kafiću centra. Sudionici će se nadmetati u 24 pitanja iz 6 sportova (padel, tenis, nogomet, košarka, rukomet, vaterpolo) u ekipama od 2-4 člana.

Sudjelovanje je besplatno za studente, a nagrade vrijedne. Ekipe se mogu prijaviti na (imena članova i naziv ekipe): email: info@padel.hr ili br.telefona: 01 4678 758 do popunjenja kapaciteta.

Za sve zainteresirane studente Padel.hr centar u sklopu Studentskog dana, 8.lipnja, omogućio je uz prethodnu rezervaciju termina (1 sat) i napomenu “studenti”, besplatno isprobavanje padela od 17 do 20 sati. Zajedno sa svojom ekipom zaigraj ovaj hit sport uz demonstraciju i poduku osnova hrvatskih master padelista i zagrij se za sportski kviz. Rezervirajte na: info@padel.hr ili 01 4678 758.

Studenti od 1. lipnja mogu uživati u padelu uz akcijske cijene termina za 20 kuna po osobi. Zaigrajte uz besplatan najam reketa i loptica (za svakog studenta) radnim danom (uz predočenje studentske identifikacije),

Facebook

Komentari