Zagreb Gaming: veliki gaming spektakl stiže u Arenu

Piše
Dijana Šimunić

Dec 16, 2016

Na Zagreb Gaming turniru bit će predstavljene neke od najpopularnijih igara današnjice kao što su League of Legends, Hearthstone, Overwatch i FIFA 17.

Zagrebačka Arena u ponedjeljak, 2. siječnja, i utorak, 3. siječnja 2017. godine, ugostit će sve gamere i ljubitelje računalnih igrica. Spektakularni međunarodni gaming turnir Zagreb Gaming Arena trajat će svega dva dana, a održava se u sklopu Croatia Winter Music Festivala. 

Na turniru će se predstaviti neke od najpopularnijih igara današnjice: League of Legends, Hearthstone, Overwatch i FIFA 17. Sve su to igrice koje su zaludile gamere diljem svijeta pa ne čudi koliko je ljudi već zainteresirano za ovaj gamerski događaj. Naročito treba izdvojiti turnir Heartstonea na kojem će uživo nastupiti najpoznatiji svjetski Hearthstone igrači, boreći se za nagradni fond u vrijednosti od 10 tisuća eura.

Online PC igre – mala škola za početnike

Turnir počinje u 10 sati, a cijena za dvodnevnu ulaznicu iznosi 50 kuna. Detalji o rezervaciji, odnosno kupnji ulaznica nalaze se na službenoj stranici eventa, kao i na ovom linku.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Komentari