Jeger party u Buzzu oduševio sve prisutne!

Piše
Prika Vican

Oct 09, 2016

Iako smo znali kako će Jeger party u Buzzu proći u urnebesnoj atmosferi odlučili smo se u to i sami uvjeriti. I nismo požalili, bilo je fenomenalno.

U petak smo odlučili posjetiti Buzz bar u Preradovićevoj ulici gdje je počeo dugo očekivani Jeger vikend. Već pri samom ulasku dočekala nas je vesela skupina Engleza koja je već dostigla radnu temperaturu.

img_9433

Lokal je bio ukrašen u Jeger stilu, prigušeno svjetlo i odabrana glazba odmah su nam nagovjestili da se sprema nezaboravna noć.

img_9452

Do 23 sata lagano se pijucklao, Jeger je preplavio stolove, a posebno zbog vrlo povoljne cijene, pojedinci su plesali za svoj gušt, pomalo sramežljivo ali ipak dovoljno za razgibavanje.

U 23 sata počinje ono zbog čega smo došli. Na scenu je stupio Juraj Jurlina, pjevač, gitarist i autor iz Belišća. Izvodeći svoje poznate hitove Znam što želim i Ne brini, vrlo brzo je podigao atmosferu. Čak i oni koji su do tada sramežljivo stajali u kutovima Buzza nisu mogli odoljeti, počeo je prvi dan Jeger vikenda u Buzzu.

img_9449

Pogledajte foto galeriju i ako ste ovaj party propustili ne brinite se, svaki tjedan u Buzzu možete uživati u live svirci i predivnoj atmosferi.

Photo galerija (31 slika)

Komentari