Kandžija i Gole Žene uz predgrupu Bruto Geto u Vintageu

Piše
Kristina Jelić

Mar 26, 2017

Kandžija i Gole Žene uz predgrupu Bruto Geto i after uz DJ Pipsa, održat će nezaboravan koncert u petak, 31. ožujka, u Vintage Industrial baru. U Kavezu će biti postavljena i izložba All Things Rotten za one koji žele doživjeti potpuno audiovizualno iskustvo.

Kandžija Osjekanović posjeduje kičmu i ima bend Gole žene koji se sastoji od šest odjevenih muškaraca. Oni su – Darkan Kingić, Funky G, Divlja Baranja, Midi Cobain, Pips i naravno Toxara. Ti muškarci su pomno odabrani, podaprani, najbolji svirači instrumenata koje je ikada sreo. Na kraju 2015. izašao je njihov prvi album Nema labavo.

Bruto Geto karavana je iz Zagreba – mladići nepoznatog podrijetla i još nepoznatijeg zvuka. Upravo su izbacili svoj prvi singl Ruke u zrak te zaprijetili Luki Traliću Shotu koji je pjesmu i producirao, a potom i pristao na daljnju suradnju koja je u tijeku.

O izložbi u Kavezu

Andrej Bartulović, poznatiji kao maggotmeister (All Things Rotten), stari je metalac koji se već dugi niz godina bavi ilustracijama za svjetske metal bendove kao što su Paul Di Anno, Rotting Christ, Children of Bodom, Bal-Sagoth, Alcatrazz, Graham Bonnett, Edguy, Pain, London After Midnight, Mortiis, Amon Amarth i Snowy Shaw (King Diamond, Therion). Za Kandžiju i Gole Žene radio je na omotima Folder s Golim Ženama, Dvojezična Ploča i Nema labavo. Upravo je zato zanimljiva ta suradnja jer nema nikakve veze jedno s drugim, ali kad se spojilo nešto nespojivo i maknuli žanrovski stereotipi dobilo se ono što zapravo oboje na neki način dijele – blasfemiju, iritiranje okoline i isprobavanje novih stvari.

Ulaznice i prodajna mjesta

Na službenim prodajnim mjestima u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru/Kavezu čekaju vas ulaznice u pretprodaji po cijeni od 45 kuna. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 60 kuna. Ulaz na izložbu u Kavezu je besplatan.

Kandžija: sutra očekujte duhovno punjenje i upalu mišića!

Komentari