Lo sound jam u Attacku uz koncert i promociju filma

Piše
Kristina Jelić

Jan 14, 2017

Offcycles kolektiv u suradnji s AKC Attackom te Distune Promotionom 19. siječnja nudi promociju čuvena filma Lo Sound Desert te glazbene improvizacije mnogih glazbenika koji svetkuju i štuju rif već dulje vremena.

Plakat_19.1.AKC Attack i kolektiv Offcycles će u sklopu četvrtog izdanja svog koncertnog ciklusa Off program premijerno prikazati rockumentarac Lo Sound Desert, njemačkog redatelja Joerga Steinecka koji prikazuje povijest i razvoj kalifornijske desert rock scene i protagonista iz benda Fatso Jetson, Kyuss, Hornss, Queen Of The Stonage…

Riječ je o DIY radu njemačkog redatelja Joerga Steinecka koji je svoj put započeo davne 2005. Svoju finalnu verziju film je doživio 2015. i od tada putuje raznim festivalima i oduševljava prikazima raznih rodonačelnika žanra.

Nakon filma, na stage se penju glazbenici iz Stonebride, Bamwise, Disbaja, Mališa Bahat, Left To Starve i kreću u prve ikad stoner improvizacije bez zadanih tema.

Neće biti definiranih rifova i priprema, već samo suštinsko rock sučeljavanje iz kojega će se stvoriti nove tripoidne kulise.

Početak je zakazan za 19 sati, a ulaznice po cijeni od 10 kuna će se moći kupiti na ulazu kluba.

Detaljnije na Facebooku.

Komentari