Objavljen video najboljih dijelova 9. Outlook festivala

Piše
Kristina Jelić

Nov 13, 2016

Idućega ljeta Outlook festival će doživjeti svoje deseto izdanje. U susret toj velikoj obljetnici objavljen je video s najboljim trenucima prošlog, 9. Outlook festivala. 

Objavljen je video s najboljim trenucima prošlog, 9. Outlook festivala, a prve ulaznice za 10. izdanje uskoro će biti u prodaji.

Prošlo je skoro tri mjeseca od završetka zadnjeg i nikad brže rasprodanog izdanja Outlook festivala. Bilo je tu odlične glazbe i toplog ljetnog vremena koji su pratili festival od samog otvorenja u pulskoj Areni i sva četiri dana na tvrđavi Punta Christo. Kako su izgledali najbolji trenuci ovog ljeta možete pogledati ovdje.

Ujedinjujući svake godine tisuće poklonika bass glazbe, stotine izvođača, vrhunski razglas i jedinstvenu lokaciju, Outlook festival je u svom zadnjem, devetom izdanju, definitivno učvrstio svoje mjesto kao originalan i po mnogima najveći festival bass glazbe u svijetu.

outloook_header

Datumi novog 10. Outlook festivala

Outlook festival 2017. održati će se od srijede, 6. rujna, kada će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni, pa sve do nedjelje, 10. rujna. Svi koji žele biti dio velikog slavlja 10. Outlook festivala i osigurati svoju ulaznicu na vrijeme mogu se registrirati na službenoj web stranici festivala. Svi registrirani moći će kupiti povoljniju ulaznicu u pretprodaj i to od 21. studenog kada će putem e-maila dobiti link za kupnju. U prodaju će tada biti pušteno samo 1500 prvih i povoljnijih ulaznica za 10. Outlook festival.

Komentari