Otvorene su prijave za dvanaesti Zgraf

Piše
Iva Bucić

Sep 25, 2016

Bliži se 12. izdanje međunarodne izložbe grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija Zgraf , a ako mislite da ste dorasli izazovu, stignete se prijaviti do 15. listopada.

U sklopu Zgrafa za studente i studentice, kao i dizajnere i dizajnerice na početcima karijera,  organizirana je kreativna edukacijska platforma Eduzgraf. Imat ćete, tako, prilike sudjelovati u edukativnim profesionalnim radionicama i predavanjima pod vodstvom renomiranih dizajnera, ali više o programu potražite ovdje.

Što se natječaja tiče, radovi za izlaganje na Glavnoj izložbi Zgrafa prijavljuju se u 2 kategorije – za Reviju i Temu. Revija je međunarodna selektirana izložba realiziranih radova s područja grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija, a Tema međunarodna selektirana problemska izložba na temu Društvene reprize.

Izložba u organizaciji ULUPUH-a (Hrvatske udruge likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti) održat će se u Laubi – Kući za ljude i umjetnost od 9. do 24. siječnja. Zgraf već više od četiri desetljeća ukazuje na značaj dizajna kao profesije i širokoj publici predstavlja najbolje recentne radove iz područja grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija.

Više informacija potražite na stranicama Zgrafa.

Komentari