Šibenski studenti osuđeni na sendviče i bureke

Piše
Iva Bucić

Jan 10, 2017

Zbog zaleđenih cijevi u menzi, šibenski su studenti do daljnjega osuđeni na kolače, sendviče i bureke. Dalmatinci stoički podnose buru od 100, ponegdje i do 200 kilometara na sat, ali čim temperatura padne ispod nule nastane totalni raspad sistema.

Dalmatinci muku muče s niskim temperaturama, a još više od hladnoće muče ih zaleđene vodovodne cijevi. Takva je sudbina snašla šibensku menzu, a cijevi su im se zaledile u noći s nedjelje na ponedjeljak. Dok god se stvari ne vrate u normalu, studenti na raspolaganju imaju samo bureke, sendvičehamburgere, voće, kolače i kompote.

SKVUŠ-ov restoran nastavit će raditi po regularnom radnom vremenu, no studenti će na tople obroke ipak trebati pričekati dok se ne dignu temperature. Doduše, mogli bi se načekati, jer sasvim je izgledno da će neke vodovodne cijevi puknuti zbog leda, pa će i to trebati sanirati. Studentski centar pokušao je u međuvremenu opskrbiti studente, no catering s vanjskim restoranom nije moguć zbog zakonske regulative, pa studenti nemaju izbora nego se oboružati strpljenjem.

Više pročitajte ovdje.

Komentari