Misli pozitivno i dođi na 12. Pozitivan koncert

Piše
Lorena Sikavica

Oct 09, 2016

Dvanaesto izdanje Pozitivnog koncerta održat će se u petak, 2. prosinca u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Na ovogodišnjem Pozitivcu nastupaju Bajaga i Instruktori, Josipa Lisac, Rundek Cargo Trio te Luce i svima će to biti premijeran nastup na najvećem i najdugovječnijem domaćem dvoranskom koncertu.

Josipa Lisac fantastičnom pjesmom Riječ koja nas je uvrijedila najavljuje novi film redatelja Rajka Grlića, Ustav Republike Hrvatske. Na stihove Vesne Parun glazbu je skladao Duke Bojadziev koji potpisuje i aranžman te produkciju pjesme. U spotu se pojavljuju glavni glumci filma Nebojša Glogovac, Ksenija Marinković, Dejan Aćimović i Božidar Smiljanić, a scenarij potpisuju Ante Tomić i Rajko Grlić.

Lucija Ćustić – Luce, jedna od naših najtalentiranijih kantautorica potvrdila je svoj veliki talent prvom nominacijom u kategoriji MTV Best Adria Act na predstojećem glazbenim nagradama. Ovo priznanje došlo je neposredno nakon premijere sjajnog novog singla Vraćam se koji najavljuje album planiran za 2017. godinu.

Nastup Bajage i Instruktora na 12. Pozitivcu proći će u znaku obilježavanja 30 godina od izlaska albuma Jahači magle. Treće Bajagino izdanje pratilo je megauspješne albume Pozitivna geografija i Sa druge strane jastuka postavši jedan od najznačajnijih rock albuma ovog podneblja. Uz naklon Jahačima Bajaga i njegovi Instruktori u Dom sportova donijet će najveće hitove iz ostatka impresivne pjesmarice.

Tradicionalno organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDS-a, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove će godine uz izrazito povoljne cijene ulaznica isporučiti program u trajanju od gotovo 5 sati.

Ulaznice

Od 2. listopada do 1. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 80 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

Službena prodajna mjesta
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

facebook

Komentari