Excelente bar

Piše
x-ica tim

Jul 21, 2016

Nakon Torrente bara u Novom Zagrebu, članovima portala x-ica.com vrata je otvorio još jedan popularan i moderno uređen bar, Excelente bar na zagrebačkoj Trešnjevci.

Kako vrijeme odmiče mnogi popularni barovi u Zagrebu oduševljavaju svojim ponudama za studente, članove portala x-ica.com. Ovoga puta u krug naše obitelji ušao je jedan od najljepših lokala zapadnog dijela grada, Excelente bar.

Excelente bar, nalazi se na adresi Višnjevac 3 (Baštijanova). Ovaj moderno uređen bar, s vrlo ljubaznim osobljem i bogatom ponudom pića i događanja, odlučio je otvoriti svoja vrata i članovima portala x-ica.com.

Za početak, Excelente bar svim registriranim članovima portala x-ica.com nudi 20% popusta na sve vrste koktela. Upravo su kokteli specijalitet ovog predivnog mjesta, a izbor je vrlo velik. Za jesen, Excelente bar priprema nova iznenađenja za članove portala x-ica.com, ali o tome kada dođe vrijeme.

Ljeto u Excelente baru, uz majstorski pripremljene koktele, glazbene hitove, veselo društvo i vrlo često simpatične hostese, garantira nezaboravne trenutke provoda.

Svake srijede “Noć koktela” po promotivnim cijenama – koktel po izboru za samo 25,00 kn

Ako još niste registrirani član portala x-ica.com, ne brinite se, to sada možete učiniti u Excelente baru. Dovoljno je samo od ljubaznog osoblja zatražiti svoju x-ica karticu i odmah možete ostvariti gore navedeni popust.

Kako do popusta?

Najave svih događanja u Excelente baru možete pratiti na našem portalu, te na facebook stranici ovog bara koji pomiče granice zabave.

Dobrodošli u novu dimenziju zabave!

Radno vrijeme: pon-pet 07:00 – 01:00; sub-ned 08:00 – 01:00

Za rezervacije i informacije: 095/7667-666 ili excelentebar@hotmail.com

Facebook

Web

Photo galerija (13 slika)

Komentari