Grupa S.A.R.S. u Domu Sportova

Piše
Lorena Sikavica

Oct 09, 2016

U relativno kratkom vremenu grupa S.A.R.S. stvorila je vojsku vjernih fanova koja redovito pohađa njihove koncerte.

Prvi koncert S.A.R.S.-a u Zagrebu dogodio se prije točno šest godina u rasprodanom klubu Željezničar. U narednim godinama S.A.R.S. je nastupio dva puta na brucošijadi FER-a, jednom u klubu Hangar i jednom na glavnoj pozornici INmusica, a čak tri puta u klubovima KSET, Boogaloo, Tvornica kulture te u dvorani Doma sportova, od kojih posebno mjesto zauzima prošlogodišnji rasprodani nastup koji je dokumentaristički zauvijek zabilježen koncertnim abumom Mir i Ljubav.

Konstantan rast grupe doveo je do novog trijumfalnog trenutka u karijeri ovog beogradskog benda! Slavljenička turneja kojom obilježavaju deset godina postojanja benda 21. i 22. listopada doživjet će vrhunac u zagrebačkom Domu sportova!

Jedna od najvećih sportskih dvorana regije, koju su na vrhuncima svojih karijera punili predvodnici prve lige domaćih rokera, sada će ponovno biti poprište međusobne ljubavi između zagrebačke publike i beogradskog benda.

Unatoč rasprodanim koncertima diljem regije, bend i dalje diskografski radi punom parom. Samo ove godine objavili su čak dva albuma – prvi, već spomenuti live album Mir i ljubav, te nakon samo nekoliko mjeseci novi studijski album Proleće. Za deset mjeseci u Domu sportova sigurno ćete imati priliku poslušati i najnovije pjesme koje bend priprema.

Ekskluzivnu video najavu koncerata koju su objavili nedavno na Pozitivcu možete pogledati ovdje:

Ulaznice

Do 20. listopada – redovne 90 kuna / fan pit 120 kuna
Na dan koncerta – 110 kuna

Za oba dana:
– redovne 120 kuna / fan pit 170 kuna

Ulazice možete kupiti putem sustava Eventim.

facebook

Komentari